Update 19/6: de verkiezingen Club van het jaar zijn voorbij. Ondanks het feit dat Staunton procentueel de meeste stemmen kreeg bij de gemeenten, werd onze club toch nummer twee, omdat we niet het minimum aantaal stemmen haalden. Vv Gorecht werd de winnaar. Bij de provincies werd SG Statunton nummer 8. De winnaar hier werd M.S.K.Volleybal. De landelijke winnaars (sport en cultuur) worden in de week van 24 juni bekend gemaakt. Het was leuk om mee te doen en daarom ook veel dank aan de mensen die op onze club hebben gestemd!

Update 5/6: in de tweede (en laatste) tussenstand (per 28 mei) staat Staunton nog steeds nummer 1 bij de gemeenten. (Bij de provincies nummer 8). Er kan nog tot 7 juni worden gestemd op de Club van het Jaar.

Update 21/5: in de vandaag gepubliceerde tussenstand staat Staunton nummer 1 bij de gemeenten! Mooi natuurlijk. En bij de provincies staat Stanton nummer 6. Deze positie(s) willen we graag vasthouden (en uitbouwen). Heb je niet gestemd, dan kan het nog steeds (tot 7 juni). Onder het logo staat een directe link, waar je kunt stemmen.

Staunton doet mee aan de verkiezing Club van het Jaar. Er kan op Staunton worden gestemd door hier te klikken.

Onder "Lees meer": Kleine clubs maken net zoveel kans als grote clubs. En wat de club kan winnen.

Kleine clubs maken net zoveel kans als grote clubs. In iedere gemeente wint de sport- en de cultuurclub met de hoogste score. Deze wordt bepaald door het aantal stemmen te delen door het aantal leden. 

Prijzen: Naast de eervolle titel ‘Club van het Jaar’ ontvangt de winnende club een masterclass naar keuze van een expert en een professionele promotiefilm.

Zie ook de FAQ van Club van het Jaar.

 

 

Lokatie

De Helpen
Gebouw van de BSV Helpman-Oost

Groenesteinlaan 16
9722BX Groningen

Tel: 050 - 529 01 89

Contact

Secretariaat:
Edwin Zuiderweg
Tel: 0637383169
E-mail: info@sgstaunton.nl

 

Jeugdschaak:
Anders Bay
Tel: 06-12915403

Speelavonden

De jeugd
Maandagavond van 18.30 - 20.00 uur

Senioren
Maandagavond
Aanmelden tussen 19.30 en 19.45 uur
Kan ook via 050-5290189